רגע לפני כיבוש עזה: מפקד חיל האוויר נכנס רגלית לרצועה

רגע לפני ההשתלטות הגדולה על עזה, מפקד חיל האוויר סייר ברצועת עזה עם מפקד אוגדה 99. לדבריו, "המשימה החשובה ביותר של חיל האוויר היא להיות איתכם מראשית התכנון ולעטוף אתכם בסיוע אווירי בכל פעולה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/08/25 15:15 ל באב התשפה | עודכן בתאריך 24/08/25 15:36

רגע לפני כיבוש עזה: מפקד חיל האוויר נכנס רגלית לרצועה
מפקד חיל האוויר נכנס לעזה | , צילום: דובר צה"ל

לאחר אישור תוכניות הצבא ורגע לפני תחילת הפעילות הקרקעית הדרמטית בתוך העיר עזה, מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר, הגיע היום (א') לרצועת עזה לסיור שטח עם מפקד אוגדה 99, תת-אלוף יואב ברונר, ועם מפקדי ולוחמי האוגדה. במהלך הביקור אמר בר כי "המשימה החשובה ביותר של חיל האוויר היא להיות איתכם מראשית התכנון ולעטוף אתכם בסיוע אווירי בכל פעולה".

מפקד חיל האוויר נכנס לעזה |

מפקד חיל האוויר נכנס לעזה | צילום: דובר צה"ל

בר הדגיש כי שיתוף הפעולה הוא נדבך מרכזי בהצלחות המערכה

האלוף בר הדגיש בפני המפקדים והלוחמים כי שיתוף הפעולה בין זרועות הצבא הוא נדבך מרכזי בהצלחות המערכה ברצועה. הוא שיבח את אומץ ליבם ונחישותם של הלוחמים בשטח והבהיר כי פועלם הוא מפתח להכרעת חמאס ולהגנה על אזרחי ישראל.