המצוד אחר המחבל שביצע את הפיגוע סמוך לאל מועייר נמשך. כוחות חטיבת בנימין, בסיוע כוחות ביטחון נוספים, פרוסים במרחב הכפרים הסמוכים ומבצעים פעולות נרחבות - סריקות, מעצרים ותחקורים, במטרה לאתר את המחבל.
תוגברה האבטחה ביישובים הסמוכים
במקביל, תגברה החטיבה את היישובים הסמוכים בלוחמי הגנת מרחב נוספים, על מנת לחזק את תחושת הביטחון של התושבים ולמנוע ניסיונות פגיעה נוספים. במסגרת הפעילות הוטל כתר על הכפר אל מועייר ועל כפרים נוספים בגזרה.
המצוד אחר המחבל צילום: דובר צהל
מפקד חטיבת בנימין, אל"ם ע', התייחס לפעילות ואמר: "לא ננוח ולא נשקוט עד שנגיע למחבל שביצע את הפיגוע המתועב ונמצה איתו את הדין. הטלנו כתר על הכפר אל מועייר וכפרים סמוכים נוספים. כלל כוחות הביטחון פרוסים כעת במרחב, סורקים ומתחקרים לעומק כל פינה. שידע כל אויב, כוחות הביטחון יגיעו לכל מי שיחשוב לפגוע בתושבי המרחב. אנחנו נחושים לסכל טרור".