ח"כ מרכזי בליכוד עורר סערה: "פרעות תמיכה בחמאס"

מפגינים חוסמים צמתים מרכזיים ברחבי הארץ בדרישה לסיום המלחמה והשבת החטופים. ח"כ חנוך מילביצקי תקף את המחאה וכינה אותה "פרעות התמיכה בחמאס". המשטרה עדכנה על חסימות נרחבות בכבישים, כולל איילון

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/08/25 09:38 כג באב התשפה | עודכן בתאריך 17/08/25 12:32

ח"כ מרכזי בליכוד עורר סערה: "פרעות תמיכה בחמאס"
בני גנץ, במחאות הבוקר, צילום: ללא

החל משעות הבוקר (א') מפגינים רבים חוסמים צמתים מרכזיים ברחבי הארץ בקריאה לסיים את המלחמה ולהחזיר את כל החטופים. בזמן שההפגנות רק תופסות תאוצה, ח"כ חנוך מילביצקי תקף את קיומן וקרא למפגינים תומכי חמאס.

"התגברנו עליהם"

"פרעות התמיכה בחמאס יצאו לדרך" כתב מילביצקי בחשבון ה-X שלו. "יהודים, ישראלים ששורפים את המדינה בנסיון למנוע את השמדת חמאס. היו בעם שלנו כבר כאלו במהלך ההסטוריה. התגברנו עליהם. כך יהיה גם הפעם".

"עם ישראל מתעורר הבוקר לקמפיין רע"

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', תקף אף הוא את ההפגנות וכתב: "עם ישראל מתעורר הבוקר לקמפיין רע ומזיק שמשחק לידי חמאס, קובר את החטופים במנהרות ומנסה להביא את מדינת ישראל להיכנע לאויביה ולסכן את ביטחונה ועתידה".

"‏איך שזה נראה כרגע, למרות קמפיין של מיליונים ובילד-אפ מטורף של תקשורת חסרת אחריות ושורת גורמים פוליטיים אינטרסנטיים, הקמפיין ברוך השם לא מתרומם ומקיף מעט מאוד אנשים. מדינת ישראל לא עומדת ולא שובתת ולא עוד כל מיני ססמאות בומבסטיות שמנסים למכור לנו. סך הכל מעט מאוד אנשים שבחרו לפגוע בשגרת יומם של אזרחי ישראל וחוסמים להם את הכביש בדרך לעבודה".