המעגל נסגר: צה"ל חיסל מחבלים שלקחו חלק בטבח בעוטף עזה

צה"ל והשב"כ חיסלו את איאד נצר, סגן מפקד גדוד ג'באליה, שלקח חלק בטבח 7 באוקטובר. יחד איתו חוסלו עוד שני מחבלים שהשתתפו בפיגועי חמאס והמשיכו לפעול נגד כוחות צה"ל במלחמה

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/07/25 19:25 כא בתמוז התשפה | עודכן בתאריך 17/07/25 19:32

המעגל נסגר: צה"ל חיסל מחבלים שלקחו חלק בטבח בעוטף עזה
שלושת המחבלים שחוסלו,, צילום: דובר צה"ל,

בהודעה משותפת של דובר צה"ל והשב"כ שיצאה היום (ה'), הודיעו הגופים כי הכוחות חיסלו את המחבל איאד נצר סגן מפקד גדוד ג'באליה של ארגון הטרור חמאס: "המחבל פשט לשטח הארץ בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר, נפצע במהלך המלחמה ולאחר מכן חזר לתפקידו בגדוד ג'באליה".

המעגל נסגר

עוד הם כתבו בהודעה על פועלו של נצר: "לאורך כל המלחמה, לקח חלק בפעילות טרור נגד כוחות צה"ל שפעלו במרחב, כולל בשבועות האחרונים בהם הכווין מתווי טרור שונים נגד כוחות אוגדה 162 שפועלים במרחב".

לצידו, בהודעה נכתב כי חוסלו עוד שני מחבלים שלקחו חלק בטבח הנורא: "חסן מחמוד מוחמד מרעי - מפקד פלוגת מרכז ג'באליה בארגון הטרור חמאס ומחמד זכי שמאדה חמד - סגן מפקד פלוגה בגדוד בית חאנון של ארגון הטרור חמאס".