המשפחה נמלטה מאוקראינה כדי לטפל בסרטן של הילדה - ונהרגה מהטיל בבת ים

נסטיה בוריק, בת 7 - נמלטה עם משפחתה מאוקראינה לישראל, כדי לטפל במחלת הסרטן שלה. נסטיה ומשפחתה נהרגו השבוע מפגיעה הקטלנית של הטיל האיראני בבניין בבת-ים שגבה את חייהם של 8 בני אדם

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/06/25 14:25 כב בסיון התשפה | עודכן בתאריך 18/06/25 14:29

המשפחה נמלטה מאוקראינה כדי לטפל בסרטן של הילדה - ונהרגה מהטיל בבת ים
פגיעה ישירה בבת ים | , צילום: CHaim Goldberg,Flash90

שלושה ימים אחרי פגיעת הטיל האיראני בבת-ים שגבתה את חייהם של 8 בני אדם - פורסמו היום (ד') שמותיהם של 4 מההרוגים - כולם בני משפחה אחת, משפחה שברחה מהמלחמה מאוקראינה לישראל, כדי לטפל בסרטן של נסטיה הקטנה בת ה-7, שנרצחה גם היא השבוע.

חמישה הרוגים מבני משפחה אחת

ההרוגים: נסטיה בוריק - בת 7. סבתה של נסטיה, אולנה סוקולובה - בת 53. שני אחייניה מצד אמה - קונסטנטין טוטביץ' - בן 9, ואיליה פשקורוב - בן 13. אמה של נסטיה - מריה פשקרובה מוגדרת נעדרת. אביו של נסטיה נמצא באוקראינה.

בנוסף לנסטיה ומשפחתה, מפגיעת הטיל הקשה של הטיל האיראני בבת ים בלילה שבין שבת לראשון נהרגו גם מיכאל (מיקי) נחום - בן 61, מאיר (מירו) ווקנין - בן 53, בלה אשכנזי - בת 90, ואפרת סרנגה - בת 44.