הלילה (ג'), אזעקות הופעלו באזורים נרחבים בישראל, בעקבות שיגורים מאיראן. בשעה 04:30 זוהו שיגורים לחיפה ולמרחבים נוספים בצפון, אחד מהם יורט בהצלחה ולמרבה המזל לא היו נפגעים. קודם לכן, במהלך הלילה שוגרו שלושה טילים לעבר המרכז, השפלה ואזור לכיש. ב-00:30 שוגרו עוד שלושה טילים, כאשר אחד מהם נפל בשטח פתוח בנגב. מדובר בכיוון שונה ממה שאיראן הלכו עליו עד כה, בו נשלחו בלילות האחורנים מטחים כבדים.
התקיפות התחרבו
בתגובה לשיגורים, התקיפות באיראן התרחבו. דיווחים מפי מקורות שונים מסרו על פיצוצים שהתרחשו במשהד ובמתקן הגרעין בנתנז. במקביל, נודע כי נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, שיחל לשוב בוושינגטון בהמשך לפסגת ה-G7 בקנדה בשל ההתפתחויות במלחמה עם איראן. טראמפ עדכן את ראשי המדינות בפסגה על מאמצי משא ומתן עם איראן, אך הוסיף שורת ציוצים חריגה.
"כולם צריכים לעזוב מיד את טהראן", צייץ טראמפ בתגובה למצב, והדגיש את עמדתו הנחרצת בנושא הגרעין האיראני. "המשמעות של להחזיר את אמריקה לגדולתה היא גם העובדה שאי אפשר שלאיראן יהיה נשק גרעיני", הוסיף. הציוצים החריגים הגיעו לאחר שציין בשיחה עם עיתונאים כי איראן קרובה להסכם, והביע את תקוותו שחתימתה על עסקה תוביל ל"סיום הטיפשות" שלה.