"על זה הפילו את שלטון הימין?": יאיר נתניהו מציג את באגס באני

בנו של ראש הממשלה הצטלם עם בובת הדמות המצוירת, שהתברגה כפרק הזוי מעט במשפט נתניהו, וכתב: "על זה תפרו את התיקים נגד ראש הממשלה, ונגד בוחרי הימין"

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/06/25 15:20 טו בסיון התשפה

"על זה הפילו את שלטון הימין?": יאיר נתניהו מציג את באגס באני
יאיר נתניהו | , צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, פרסם היום (ד') פוסט ברשת X, בו הצטלם לצד בובת באגס באני - אותה בובה שעמדה במוקד אחד מרגעי הסיקור המוזרים במשפטו של אביו. כזכור, הפרקליטות טענה כי איש העסקים ארנון מילצ'ן רכש את הבובה לבקשת רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו.

יאיר נתניהו כתב בפוסט: "אני והבאגס באני המפורסם אשר הפרקליטות בנתה עליו את תפירת התיקים וההפיכה שלהם נגד ראש ממשלת ישראל ונגד בוחרי הימין". לדבריו, מדובר באותה בובה מקורית שהייתה בחדרו מאז ילדותו.

"זה נשמע כמו סרט הוליוודי"

האזכור של הבובה עלה לאחרונה במסגרת חקירתו הנגדית של ראש הממשלה, כאשר עו"ד תדמור מהתביעה שאל את נתניהו: "האם אתה זוכר אירוע שבו בובת באגס באני שרעייתך ביקשה, ואת מילצ'ן שהתרוצץ בכל ניו יורק בגשם עם בובת באגס באני?". נתניהו השיב: "אני זוכר שהביא את הבאגס באני, אבל את זה אני לא זוכר. זה נשמע כמו סרט הוליוודי".

בהמשך צוטטה עדותו של מילצ'ן, שטען כי שרה נתניהו ביקשה עבור יאיר בובת באגס גדולה יותר ממה שנמצא תחילה בחנות. השופטת רבקה פרידמן פלדמן ניסתה לסיים את הפרק הזה בדיון: "טוב, אפשר להתקדם עם באגס באני, נעבור את באגס באני." לכך הגיב ראש הממשלה בהומור: "אני יכול לקבל את זה כתוב בבקשה? אני יכול לראות את הסרט?"