ללא חקירה: הפרקליטות שוקלת להעמיד לדין את טלי גוטליב

חודשים ספורים לאחר שזומנה לחקירה בחשד לחשיפת שמו של עובד שב"כ - ולא התייצבה אליה, הפרקליטות שוקלת את האפשרות להעמיד את חברת הכנסת טלי גוטליב לדין - בלי לחקור אותה

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/03/25 07:48 כח באדר התשפה | עודכן בתאריך 28/03/25 15:06

ללא חקירה: הפרקליטות שוקלת להעמיד לדין את טלי גוטליב
טלי גוטליב, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

לאחר שלא התייצבה לחקירה, הפרקליטות בוחנת את האפשרות להעמיד את חברת הכנסת טלי גוטליב לדין - בלי לחקור אותה. כך פורסם הבוקר (ו') ב"ישראל היום". לפי הדיווח, המשטרה נאלצה לחקור 13 אזרחים בחשד לחשיפת שמו של עובד שב"כ, העבירה המיוחדת לחברת הכנסת טלי גוטליב.

כזכור, בחודש דצמבר האחרון חברת הכנסת טלי גוטליב זומנה לחקירת בחשד לחשיפת שמו של עובד שב"כ, והצהירה כי אינה מתכוונת להתייצב לחקירה. "רשמו בפניכם אין לי כל כוונה להתייצב לחקירה, אין כל מקור סמכות לחייב אותי להיחקר. שמחתי להבהיר, צר לי לאכזב" כתבה.

תביעת הענק של שקמה ברסלר נגד גוטליב

כזכור, לפני מספר חודשים הגישה מנהיגת המחאה שקמה ברסלר, תביעת לשון הרע בסך 2.6 מיליון שקלים נגד חברת הכנסת גוטליב, השחקן מני אסייג וחמישה פעילי רשת נוספים על כך שהאשימו אותה בבגידה במדינת ישראל ובשיתוף פעולה עם מנהיג החמאס יחיא סינוואר.