חוששים מאחים לנשק: פורום הגבורה דורשים אבטחה מהמשטרה

פורום הגבורה מתכונן למנוע מהמפגינים במחאות הענק הצפויה מחר בירושלים לפגוע במאהל הגבורה המוצב שם, ופנה למפקד מחוז ירושלים של משטרת ישראל להגדיל את האבטחה סביב המאהל ולמנוע פגיעה בו

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/03/25 16:15 יח באדר התשפה

חוששים מאחים לנשק: פורום הגבורה דורשים אבטחה מהמשטרה
אחים לנשק, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

בשל הצפי לאירועי המחאה הגדולים מחר (ד') של ארגוני המחאה ובהם אחים לנשק, בגלל הודעת ראש הממשלה, נתניהו, על כוונתו לפטר את ראש השב"כ, וכן חזרתו של עוצמה יהודית לממשלה, "פורום הגבורה", ארגון המשפחות השכולות, ביקדו בפנייה חריגה לממ"ז ירושלים, ניצב אמיר ארזני, במטרה להגביר את האבטחה סביב מאהל הגבורה הסמוך לבית משפט העליון בבירה.

בעבר היו נסיונות לפגוע במאהל של המשפחות השכולות

במכתב שנשלח על ידי יו"ר הפורום, יהושוע שני, נאמר: "מניסיון העבר, מחאות מסוג זה כללו מקרים מצערים של פגיעה בזכר הנופלים, השחתת תמונותיהם, כניסת פעילים בצורה פוגענית לתוך שטח מאהל הגבורה והתנהגות פוגענית כלפי משפחות שכולות." שני אף הוסיף שבעבר היו נסיונות של ארגוני מחאה לפגוע בפעילות המאהל.

פורום הגבורה

פורום הגבורה, צילום: Chaim Goldberg,Flash90

שני, דרש ממפקד המחוז לגביר את האבטחה סביב המאהל כדי למנוע חיכוכים, ואמר: "אנו מבקשים כי משטרת ישראל תפעל למניעת כל ניסיון לפגוע במאהל ובמה שהוא מייצג, תתוגבר האבטחה סביבו ותובטח שלמותו הפיזית והמוסרית של המקום ושל בני המשפחות השכולות הפוקדים אותו".

מוקדם יותר היום בירכו מהפורום על חזרת צה"ל ללחימה הלילה ואמרו: "הגיע זמן ניצחון! אנו מחזקים את צה"ל, את הממשלה, את חיילנו הגיבורים ואת כל כוחות הביטחון, המשפחות השכולות עומדות מאחוריכם - השמידו את חמאס, השיבו את אחינו החטופים הביאו ניצחון! בשלו כל התנאים, הגיע עת מעשים, אנחנו ננצח".