ראש האופוזיציה יאיר לפיד דיבר היום (ד') על מספר רב של ראיונות שערך השבוע, וחשף מה הנושא שהעיתונאים הכי פחות אוהבים לדבר עליו. לפיד טען כי העיתונאים לא רצו לדבר איתו על כלכלה, למרות שזב נושא שמעסיק את רוב אזרחי ישראל. " למה התקשורת לא מתעניינת?" תהה לפיד.
"הם לא רוצים לדבר על כלכלה"
"השבוע התראיינתי פעמיים בטלוויזיה ראיונות ארוכים, עשיתי שתי מסיבות עתונאים, התראיינתי כבר 5 פעמים לרדיו", שיתף וחשף את התגלית: "גיליתי דבר מוזר: הם לא רוצים לדבר על כלכלה. הדבר הזה, שמעסיק את רוב אזרחי ישראל רוב הזמן, הפרנסה שלהם, יוקר המחיה, המיסים שעלו וחונקים אותם, לא באמת מעניין את התקשורת".
לפיד המשיך וטען: "זה משונה בעיני. הרי התקשורת אמורה לרצות לדבר על מה שמעניין אנשים. שמתי תוכנית על השולחן. הראיתי שאפשר להוריד מיסים", והוסיף גם עקיצה: "אין אזרח שזה לא נוגע לו (כלומר, מאלה שעובדים), למה התקשורת לא מתעניינת?".