"מציון תצא תורה": המסר העוצמתי של אייל זמיר מהכותל

אייל זמיר והרצי הלוי הגיעו לכותל המערבי לאחר טקס חילופי הרמטכ"ל. בכותל, השניים התפללו והשאירו ברכות ואיחולים בספר המבקרים. הרמטכ"ל הנבחר כתב: "פה בכותל המערבי נבנה בית המקדש ונצבו היסודות של העם היהודי" 

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/03/25 14:48 ה באדר התשפה | עודכן בתאריך 05/03/25 17:49

"מציון תצא תורה": המסר העוצמתי של אייל זמיר מהכותל
אייל זמיר בכותל המערבי | , צילום: Yonatan Sindel,Flash90

הרמטכ"ל הנכנס, רב-אלוף אייל זמיר, והרמטכ"ל היוצא, רב-אלוף הרצי הלוי, הגיעו היום (ד') לכותל המערבי לתפילה מסורתית לרגל חילופי הפיקוד בצה"ל. בסיום התפילה חתמו הלוי וזמיר בספר המבקרים, והשאירו ברכות ותפילות.

אייל זמיר והרצי הלוי בכותל המערבי |

אייל זמיר והרצי הלוי בכותל המערבי | , צילום: Yonatan Sindel,Flash90

"פה בכותל המערבי נבנה בית המקדש ונצבו היסודות של העם היהודי"

"פה בכותל המערבי נבנה בית המקדש ונצבו היסודות של העם היהודי", כך פתח הרמטכ"ל החדש את דבריו. עוד הוסיף ואמר: "נפעל ונאמין כי בכוחנו להגן על ארץ ישראל, הארץ המובטחת לכל עם ישראל והעם היהודי כולו".

לבסוף, הרמטכ"ל החדש סיכם את דבריו ואמר: "נישא תפילה לחזרת חטופינו, לשלומם של מגיני העם והארץ חיילות וחיילי צה''ל וכל כוחות הביטחון. כי מציון תצא תורה". הרצי הלוי הוסיף גם הוא, וכתב: "שיהיה המקום הזה תמיד מקור ללכידות של כולנו למען ביטחוננו וחיינו כאן בביטחון".