מאיה ורטהיימר מתלהבת מהמצווה: פעם ראשונה

אושיית האינסטגרם ומנחת הטלוויזיה, מאיה ורטהיימר, שיתפה ברשתות בצאת השבת על המצווה המיוחדת שהשתתפה בה לראשונה: "שנזכה לטוב ולשקט בלב, כולנו, אמן!!!

חדשות כיפה חדשות כיפה 09/02/25 13:20 יא בשבט התשפה

מאיה ורטהיימר מתלהבת מהמצווה: פעם ראשונה
מאיה ורטהיימר עם כיסוי ראש, צילום: צילום מסך מאינסטגרם, ארכיון

אושיית הרשת והשחקנית מאיה ורטהיימר מרבה לאחרונה לשתף את עוקביה בפעילויות וטקסים דתיים בה היא משתתפת ואמש היא המשיכה ושיתפה אותנו במצווה המיוחדת שהיא קיימה לראשונה. בסטורי שלה, ורטהיימר שיתפה סרטון בו היא משתתפת עם חבורה שלמה בהבדלה של צאת שבת וכתבה: "האירוע היה מאד מוצלח (וזו הפעם הראשונה שעשיתי הבדלה)".

מאיה ורטהיימר

מאיה ורטהיימר, צילום: Miriam Alster,FLASH 90

הפעם הראשונה שעשיתי הבדלה

אמנם השחקנית הפופולרית נראתה כאילו כבר קיימה את המצווה עשרות פעמים, כשהיא טובלת את האצבע במיץ ענבים ומרחה אותו על הראש והכיסים (כי אם אפשר להרוויח מהסגולה, אז למה לא), אך אנו מתרגשים איתה מהמצווה החדשה. עוד כתבה ורטהיימר: "מוציאים את השבת עם תפילה לשבוע של בשורות טובות, שנשמח באמת, שנזכה לטוב ולשקט בלב, כולנו, אמן".