נתניהו מגיב אחרי הזעם בישראל: "זו ההנחיה - וכך נעשה"

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, התייחס לשחרור החטופים, ואמר: "שוב ראינו מה זה מפלצות החמאס. זה אותם מפלצות שטבחו באזרחינו והתעללו בחטופינו. ואני אומר להם שוב: דמם בראשם"

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/02/25 19:46 י בשבט התשפה | עודכן בתאריך 08/02/25 20:27

נתניהו מגיב אחרי הזעם בישראל: "זו ההנחיה - וכך נעשה"
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, צילום: Miriam Alster,Flash90

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, התייחס הערב (שבת) לשחרור החטופים. "אור, אלי ואוהד חזרו היום הביתה. שרה ואני מחבקים אותם, ואת המשפחות היקרות שלהם", כך אמר בתחילה. לאחר מכן, נתניהו הוסיף ואמר: "שוב ראינו מה זה מפלצות החמאס. זה אותם מפלצות שטבחו באזרחינו והתעללו בחטופינו. ואני אומר להם שוב: דמם בראשם".

https://youtu.be/Xsvab3RSHAM

"אנחנו נחסל את חמאס, ונחזיר את חטופינו"

בהמשך, נתניהו המשיך ושיתף: "אנחנו נעשה הכל כדי להחזיר את כל חטופינו. אנחנו נדאג לביטחונם. זו ההנחיה שאני נתתי למשלחת - להגיד את זה למתווכות, ולדרוש את זה. אבל מעבר לכך, הנשיא טראמפ הסכים איתי לגמרי: אנחנו נעשה הכל להחזיר את כל החטופים, אבל חמאס לא יהיה שם. אנחנו נחסל את החמאס, ונחזיר את חטופינו. זו ההנחיה - וכך נעשה".