הבקשה של ארבל יהוד אחרי ששוחררה מהשבי: רק כך נוכל להתפנות לריפוי
הבקשה של ארבל יהוד אחרי ששוחררה מהשבי: רק כך נוכל להתפנות לריפוי
החטופה ששוחררה, ארבל יהוד, פרסמה מסר ראשון לציבור מאז שחרורה מהשבי: "אני מבקשת מכולם להמשיך במאבק ולא להרפות. כי רק כאשר אריאל, סשה, דוד וכל אהובינו יוחזרו הביתה, נוכל כולנו להתפנות לריפוי"
חמישה ימים לאחר ששוחררה, מסר ראשון משורדת השבי ארבל יהוד פורסם אתמול (ב'). החטופה ששוחררה מבקשת מכולם להמשיך במאבק, כי רק כאשר כל החטופים ישובו לביתם, כולם יוכלו להתפנות לריפוי.
כך נכתב בהודעה המרגשת: "חלפו 486 ימים מאז שארבל ואריאל נחטפו מביתם המשותף שבקיבוץ ניר עוז. בשבוע שעבר, בחלוף 482 ימים רבים מידי, ארבל שוחררה מהשבי אל חיק משפחתה ואהוביה.
ארבל כאן".
עוד נכתב כי ארבל "נחושה להחזיר את אריאל שלה אליה. לכאן. הביתה!". לבסוף, נמסר מילותיה של שורדת השבי: "אני מבקשת מכולם להמשיך במאבק ולא להרפות. כי רק כאשר אריאל, סשה, דוד וכל אהובינו יוחזרו הביתה, נוכל כולנו להתפנות לריפוי".