דיווח: הפעימה השנייה של שחרור החטופים נדחתה

משרד האסירים של ארגון הטרור הודיע כי הפעימה השנייה של שחרור החטופים תתקיים ביום ראשון בשבוע הבא, לאחר שביום שבת יועברו שמותיהם של המשוחררים | מנגד, בישראל מבהירים כי השחרור השני מתוכנן לשבת הקרובה

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/01/25 19:31 כ בטבת התשפה

דיווח: הפעימה השנייה של שחרור החטופים נדחתה
חטופים בדרכם לישראל, ארכיון | , צילום: Atia Mohammed/Flash90

היממה השנייה של הפסקת האש מגיעה לסיומה, וההפרות של חמאס החלו להגיע. משרד האסירים של ארגון הטרור הודיע הערב (ב') כי הפעימה השנייה של שחרור החטופים תתקיים ביום ראשון בשבוע הבא, לאחר שביום שבת יועברו שמותיהם של המשוחררים.

הרגעים המרגשים הראשונים |

הרגעים המרגשים הראשונים | , צילום: דובר צה"ל

בישראל מבהירים שהשחרור הבא מתוכנן לשבת הקרובה

כאמור, השחרור השני של החטופות אמור להתקיים ביום ה-7 לעסקה, ולכן מדובר בהפרה של ההסכם. לאחר הפרסום, העיתונאית מוריה אסרף פרסמה כי בישראל מבהירים שהשחרור הבא מתוכנן לשבת הקרובה.

במסגרת עסקת החטופים שנחתמה בין ישראל לחמאס, 33 חטופים וחטופות אמורים להשתחרר ב-42 הימים הקרובים. כאמור, שלוש חטופות שוחררו ביום הראשון לעסקה, ובכל שבוע ישוחררו חטופים וחטופות נוספים.