האישום החריף של ניסים ואטורי: "לא אתפלא אם יאיר גולן בגד ב-7.10"

חבר הכנסת ניסים ואטורי טען כי הוא לא יתפלא על שום דבר שיתגלה שיאיר גולן עשה, כולל בגידה בשבעה באוקטובר. על הטענה כי יש עדויות לכך שגולן חילץ אנשים בשבעה באוקטובר, ענה ואטורי כי הוא לא מאמין לכלום עד שיהיה דו"ח מסודר

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/01/25 18:05 ז בטבת התשפה

האישום החריף של ניסים ואטורי: "לא אתפלא אם יאיר גולן בגד ב-7.10"
ניסים ואטורי, עוד אמירה חריגה, צילום: יונתן סינדל/ פלאש 90

חבר הכנסת ניסים ואטורי אמר היום (ג') כי הוא לא יתפלא אם יתגלה שיאיר גולן, ראש מפלגת הדמוקרטים, בגד בשבעה באוקטובר, ואמר: "בשביעי לאוקטובר אלפים מאזרחי מדינת ישראל נפגעו בנפש, נרצחו ונטבחו. חובתינו להציג בפניהם את הדברים. אם אנחנו יודעים משהו מסוים שמישהו כביכול עשה".

"אני לא אתפלא על שום דבר, כולל בגידה"

מגיש התוכנית שאל מסקרנות: "אתה באמת חושב שיאיר גולן בגד?", על כך ענה חבר הכנסת ואטורי: "יאיר גולן עם האימרות שלו, אני לא אתפלא על שום דבר, כולל בגידה" והוסיף: "יש אנשים במדינה שיותר חשוב להם להפיל את נתניהו".

המגיש המופתע ציין מיד: "להזכירך יאיר גולן הלך להציל אנשים בשביעי לאוקטובר, יש עדויות". ואטורי ענה כי הוא אינו מאמין לדבר עד שיקבלו דו"ח מסודר בוועדת חוץ וביטחון: "אני כבר לא יודע אם הוא הציל, יש עדויות- ואני לא מאמין כבר לכלום עד שלא יגידו לנו בדיוק מה קרה"