רוטמן משיב מלחמה ותוקף את העיתונאית: "ערוץ השקרים של דפנה"

חבר הכנסת שמחה רוטמן ממפלגת "הציונות הדתית", הגיב ליציאתו מהוועדה בזמן דברי המשפחות השכולות, והאשים את העיתונאית שפרסמה את הסיפור: "בימוי, הפקה ותסריט - מטעם ערוץ השקרים של דפנה. ‏רחמיי על מי שמקבל את המידע ממנה ומשכמותה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/01/25 17:24 א בטבת התשפה | עודכן בתאריך 01/01/25 17:32

רוטמן משיב מלחמה ותוקף את העיתונאית: "ערוץ השקרים של דפנה"
שמחה רוטמן, צילום: Ben Hakoon/Flash90

חבר הכנסת שמחה רוטמן ממפלגת "הציונות הדתית", הגיב הערב (ד') על יציאתו מהוועדה בזמן שמשפחות שכולות היו באמצע לדבר. רוטמן תקף את דפנה ליאל שפרסמה את הסיפור, וכתב: "יום יבוא ודפנה ליאל תציג את הדברים כהוויתם. ‏דפנה הגיעה לוועדה חמושה בצוות צילום לטובת עוד פרובוקציה".

"ביקשתי שיקצרו כפי שסיכמנו בנחת והבנה לפני כן"

רוטמן המשיך ותקף את ליאל: "‏בדיון שכל אורכו היה אמור להיות חצי שעה, ביקשו המשפחות לדבר במשך 5 דקות. ‏לאחר עשר דקות ולאחר שביקשתי שיקצרו כפי שסיכמנו בנחת והבנה לפני כן, התחילה חברת הכנסת מירב כהן לצעוק, להתסיס ולהשתמש באותן משפחות ככלי להתנגחות פוליטית".

לבסוף, חבר הכנסת הסרוג האשים: "‏לאחר המהומה שהתרחשה בעקבותיה, וכשראיתי שלא ניתן לקיים דיון ענייני בצורה הזאת - הוצאתי את הישיבה להפסקה. ‏כל השאר, כולל בימוי, הפקה ותסריט - מטעם ערוץ השקרים של דפנה. ‏רחמיי על מי שמקבל את המידע ממנה ומשכמותה".