רמי לוי וביתו, יפית אטיאס, הקימו במטולה מתחם פינוקים לחלוקה לחיילים של סופגניות, ספינג'ים חטיפים ועוד. רמי ויפית הגיעו למטולה להודות לחיילים שמעניקים את התרומה הגדולה ביותר לעם ישראל ונלחמים על הבית. לפעילות זו הצטרף גם ראש עיריית מטולה.
מטולה, צילום: Ayal Margolin,Flash90
"זו לא קלישאה"
רמי לוי: "להגיע לנקודה הצפונית והיפה הזו של הארץ ולראות את החיילים שנמצאים באזור ושומרים על זכותנו לחיות במדינת ישראל בביטחון נותן לי את תחושת ביטחון ועוצמה, באתי לחזק ויצאתי מחוזק - זו לא קלישאה, זו התחושה האמיתית שאני חש במפגש עם החיילים"
כידוע, רשת רמי לוי מפעילה את הסניף הצפוני ביותר שלה בקרית שמונה (8 דק׳ ממטולה), הסניף בכל השנה האחרונה נשאר פתוח ופעיל למרות העובדה שהעיר הייתה שוממת מתושבים, לטובת מי שנשאר לרבות אנשי כוחות הביטחון וצה"ל אשר נלחמים כבר מעל לשנה באיזור.