איחוד האמירויות: עצרנו את רוצחי הרב צבי קוגן ז"ל

לאחר שהבוקר פורסם כי אותרה גופתו, משרד הפנים של איחוד האמירויות הודיע כי נעצרו שלושה חשודים בחטיפה וברצח של שליח חב"ד לאיחוד האמירויות הרב צבי קוגן ז"ל. בהודעת המשרד נכתב: "לאמירויות יכולת בלתי מעורערת להתייחס בצורה נחרצת"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/11/24 19:37 כג בחשון התשפה | עודכן בתאריך 24/11/24 20:02

איחוד האמירויות: עצרנו את רוצחי הרב צבי קוגן ז"ל
הרב צבי קוגן ז"ל | , צילום: שימוש לפי סעיף 27 א'

לאחר שהבוקר (א') פורסם כי גופתו של שליח תנועת חב"ד לאיחוד האמירויות הרב צבי קוגן ז"ל אותרה, משרד הפנים באיחוד האמירויות מעדכן כי שלושה חשודים הקשורים לביצוע החטיפה והרצח של הרב צבי קוגן ז"ל נעצרו.

דובאי, איחוד האמירויות

דובאי, איחוד האמירויות , צילום: shutterstock

"לאמירויות יכולת בלתי מעורערת להתייחס בצורה נחרצת"

משרד הפנים הוסיף ואמר כי "לאמירויות יכולת בלתי מעורערת להתייחס בצורה נחרצת לכל ניסיון לערער את ביטחון ויציבות החברה". עוד נמסר: "עם קבלת הדיווח כי הוא נעדר, הורכב צוות חקירה, מה שהוביל לגילוי הגופה, זיהוי ומעצרם של העבריינים ופתיחת ההליכים המשפטיים הנדרשים".

כזכור, אמש פורסם כי שליח חב"ד לאיחוד האמירויות הרב צבי קוגן ז"ל נעדר מאז יום חמישי האחרון וכי ישנו חשד כי מדובר באירוע טרור. היום בבוקר פורסם כי גופתו אותרה. בנוסף דווח כי על פי החשד שליח חבד נחטף ונרצח על ידי חולייה אוזבקית שנשלחה מטעם איראן.