המנהיג העליון של איראן עלי חמינאי פתח אמש (שבת) חשבון משתמש ברשת ה-X בשפה העברית. בציוץ הראשון שלו הוא כתב: "בשם אללה הרחמן והרחום". הציוץ של הבכיר האיראני התפרסם ברשתות בתוך זמן קצר והתגובות הישראליות לא איחרו להגיע.
בשם אללה הרחמן והרחום
— Khamenei.ir Hebrew (@Khamenei_Heb) October 26, 2024
"שמעתי שאתה חולה מאוד, קח אקמול"
העיתונאי ינון מגל כתב: "שמעתי שאתה חולה מאוד, קח אקמול". ארגון זק"א הוסיף: "יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ שְׁמֵיהּ רַבָּא". צעירי הציונות הדתית המשיכו ושיתפו: "מה חמינאי, מילות פרידה?". לבסוף, העיתונאי יהודה שלזינגר כתב: "הכנת את סלמון הישועות? טיל, לא?".
כזכור, ביום שבת האחרון חיל האוויר הישראלי תקף עשרות מטרות באיראן. לפי הדיווחים, במהלך התקיפה נפגעו אתרי ייצור דלק לטילים בליסטים ומערכות הגנה אוויריות. עוד דווח כי באיראן חוששים מתקיפות ישראליות עתידיות נוכח העובדה כי היא כעת חשופה לפגיעות לאחר השמדת ההגנה האווירית.