במלאת שנה למלחמה ולקראת תקיפה באיראן, העיתון הבריטי "פייננשל טיימס" דיווח הבוקר (ג') כי בישראל קיים מחסור חמור בטילים מיירטים. הדיווח מבוסס על שיחות עם בכירים בתעשייה, קצינים לשעבר ומומחים. כמו כן, דווח כי ארה"ב מנסה לסייע לישראל בנושא, כולל פריסת סוללת הגנה שתגיע לישראל בקרוב.
יירוטים, ארכיון | , צילום: David Cohen,Flash90
"בעיית החימושים של ישראל היא רצינית"
דאנה סטרול, בכירה לשעבר במשרד ההגנה האמריקני שהייתה אחראית על המזרח התיכון, טענה כי "בעיית החימושים של ישראל היא רצינית. אם איראן תגיב להתקפה ישראלית, וחיזבאללה יצטרף, מערכות ההגנה האווירית של ישראל יימתחו".כמו כן היא הוסיפה ואמרה: "ארצות הברית לא יכולה להמשיך לספק את אוקראינה וישראל באותו קצב. אנחנו מגיעים לנקודת מפנה".
בועז לוי, מנכ"ל התעשייה האווירית שמייצרת את טילי היירוט "חץ", אמר לעיתון כי "חלק מהקווים שלנו עובדים 24 שעות, שבעה ימים בשבוע. המטרה שלנו היא לעמוד בכל ההתחייבויות שלנו". לוי המשיך ואמר כי הזמן הנדרש לייצור טילי יירוט הוא "לא עניין של ימים". לבסוף, הוסיף ואמר כי "זה לא סוד שאנחנו צריכים לחדש מלאים".