עמית סגל: יש אנשים אחראיים בתל אביב

לאחר שפורסם כי למרות החלטת בית המשפט העליון, ארגון ראש יהודי הודיע כי תפילת יום הכיפורים בהפרדה בגן מאיר לא תתקיים, הפרשן הפוליטי עמית סגל יצא בעד ביטול האירוע ואמר כי "יש שופטים ואנשים אחראים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/10/24 12:27 ח בתשרי התשפה | עודכן בתאריך 10/10/24 12:33

עמית סגל: יש אנשים אחראיים בתל אביב
עמית סגל | , צילום: Yonatan Sindel,Flash90

לאחר שפורסם הבוקר (ה') כי למרות החלטת בית המשפט העליון, תפילת ראש יהודי בגן מאיר בתל אביב לא תתקיים, הפרשן הפוליטי עמית סגל יצא בעד ביטול האירוע ואמר כי "יש שופטים בירושלים, ויש אנשים אחראים בתל אביב".

כיכר דיזינגוף לפני העימותים

כיכר דיזינגוף לפני העימותים, צילום: Tomer Neuberg/Flash90

ארגון ראש יהודי הודיע כי התפילה בוטלה

כזכור, ארגון ראש יהודי הודיע הבוקר כי החליט לבטל את תפילת יום הכיפורים שתוכננה להתקיים בגן מאיר בתל אביב. בארגון מסבירים כי "על אף שבית המשפט פסק לטובתנו, ובעקבות חשש מפרובוקציות - ראש יהודי יקיים את תפילות יום כיפור בבית הכנסת בבר כוכבא 54, ולא בגן מאיר".

בית המשפט העליון פסק כי יהיה ניתן להתפלל בהפרדה

החלטת ארגון ראש יהודי הגיעה לאחר החלטת בית המשפט העליון בנוגע לנושא. אתמול השופטים פסקו פה אחד כי ניתן יהיה לקיים את תפילות יום הכיפורים בהפרדה מגדרית בגן מאיר בתל אביב. בכך קיבל בית המשפט באופן חלקי את העתירות נגד איסור קיומן של תפילות יום הכיפורים בהפרדה בכיכר דיזנגוף.