במהלך הלילה: צה"ל פשט על משרדי אל ג'זירה ברמאללה

כוחות צה"ל פשטו על משרדי רשת התקשורת הקטארית הבינלאומית, אל ג'זירה. על פי הדיווח, החיילים הורו לאנשי המשרדים לסגור את המקום, תוך 45 ימים. כמו כן, נכתב בדיווח כי הרשת מגנה את המהלך והיא תמשיך לשדר מעמאן שבירדן

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/09/24 08:02 יט באלול התשפד

במהלך הלילה: צה"ל פשט על משרדי אל ג'זירה ברמאללה
אל ג'זירה |, צילום: Ralf Liebhold,Shutterstock

כוחות צה"ל פשטו הלילה (א') על משרדי רשת התקשורת הבינלאומית, אל ג'זירה. הלוחמים הורו לאנשי המשרדים לסגור אותם תוך 45 ימים. לפי הדיווח בסוכנות הידיעות AP, צו הסגירה ניתן לאחר שהרשת שידרה צילומים בשידור חי של חיילים.

לוחמי צה"ל ביו"ש |

לוחמי צה"ל ביו"ש | , צילום: דובר צה"ל

"רשת אל ג'זירה המשיכה בשידור חי מירדן"

בדיווח נכתב: "חיילים ישראלים נכנסו למשרד ואמרו לכתב בשידור חי שהוא ייסגר למשך 45 ימים. החיילים אמרו לצוות שהוא צריך לעזוב מיד את המקום. רשת אל-ג'זירה גינתה את המהלך והמשיכה בשידור חי של הערוץ מעמאן שבירדן".

כזכור, בחודש מאי האחרון, הצביעו כל השרים פה אחד על סגירת הערוץ הקטארי אל ג'זירה בישראל. בתום ישיבת הממשלה וקבלת ההחלטה, חתם שר התקשורת שלמה קרעי על הצווים האוסרים את שידוריה של רשת הטלוויזיה בישראל.