"פייק": ביטוח לאומי מזהיר את הציבור מההודעה שהופצה

הביטוח הלאומי פרסמו הודעה חשודה שנשלחה לאזרחים ומבקשת מהאזרחים לעדכן פרטים באתר. הביטוח הלאומי הבהיר כי זוהי הודעה מזויפת | הבקשה מהציבור: "מזכירים שוב לא למלא פרטים אישיים באתרים לא מוכרים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/09/24 10:48 א באלול התשפד

"פייק": ביטוח לאומי מזהיר את הציבור מההודעה שהופצה
ביטוח לאומי |, צילום: Nati Shohat/Flash90

הגניבות והזיופים ברשת לא פוסחים על אף אחד. הביטוח הלאומי פרסם אתמול (ג') בסטורי בחשבון האינסטגרם שלהם הודעה חשודה שנשלחה לאזרחים המבקשת לעדכן פרטים באתר. הביטוח הלאומי הבהיר כי זוהי הודעה מזויפת.

צילום: Nati Shohat/Flash90

ההודעה המזויפת - בקשה מהציבור לעדכן פרטים באתר

לפי הביטוח הלאומי, נוסח ההודעה המזויפת הוא: "לקוח יקר, זיהינו כי אחד מאמצעי התשלום שלך נדחה. יש לעדכן באתרינו כדי להימנע מהליכי הוצאה לפועל, ופיגוע ריביות: https://btl-gov-il.org". ביטוח לאומי, הבהיר כי זוהי הודעה לא נכונה.

"למודעה הזו אין קשר לביטוח הלאומי!"

בהודעת הביטוח הלאומי נכתב: "זהירות! פייק. למודעה הזו אין קשר לביטוח הלאומי!" בנוסף נכתב בהודעה מסר לציבור כי "מזכירים שוב לא למלא פרטים אישיים, מידע אישי, פרטי אשראי או חשבון בנק באתרים לא מוכרים!"