נתניהו לצד הקצין הסרוג: "זה יעד לאומי ראשון במעלה"

ראש הממשלה נתניהו ביקר בגבול הצפון ונפגש עם הכוחות בשטח: "אמרתי אמת פשוטה - זה לא סוף פסוק. מתי יהיה סוף פסוק? רק כשנוכל להחזיר את הביטחון ואת התושבים לבתיהם. אנחנו מחויבים להשיג את זה ואנחנו גם נשיג את זה, בעזרתכם וגם בעזרת השם"

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/08/24 18:55 כד באב התשפד

נתניהו לצד הקצין הסרוג: "זה יעד לאומי ראשון במעלה"
נתניהו ותא"ל שי קלפר, צילום: מעיין טואף/לע"מ

ראש הממשלה נתניהו ביקר היום (ד') בגבול הצפון. הוא ביקר בפיקוד הצפון, שם קיבל סקירה מבצעית ממפקד הפיקוד אלוף אורי גורדין, על הפגיעה בחיזבאללה כחלק ממתקפת המנע להסרת האיום שבוצעה בלילה בין שבת לראשון. לאחר מכן, ראש הממשלה ביקר בקיבוץ בגליל העליון יחד עם מפקד הפיקוד ומאו"ג 91 תא"ל שי קלפר, וקיים שיח עם מפקדים ולוחמים מגדוד 13 של גולני ועם נציגי כיתת הכוננות.

נתניהו: "זו הצלחה גדולה, אבל אני לא אומר לכם שזה מספיק"

נתניהו אמר: "אני פה בגבול לבנון עם אלוף פיקוד צפון, המפקדים ועם החיילים שלנו, שעושים עבודה נהדרת. אנחנו סיכלנו לפני ימים אחדים מתקפת פתע של חיזבאללה על מדינת ישראל. השמדנו אלפי רקטות קצרות-טווח, שהיו מכוונות לגליל ולגולן. ואני חוזר ואומר - אלפי רקטות. אנחנו סיכלנו את כל הכטב"מים שכוונו למדינת ישראל, לגליל ולמרכז, והם הושמדו וסוכלו".

נתניהו עם חיילים

נתניהו עם חיילים צילום: מעיין טואף/לע"מ

"זו הצלחה גדולה, אבל אני לא אומר לכם שזה מספיק", אמר נתניהו. "להיפך, אמרתי אמת פשוטה - זה לא סוף פסוק. מתי יהיה סוף פסוק? רק כשנוכל להחזיר את הביטחון ואת התושבים לבתיהם בבטחה. זו לא אמירה, זו לא סיסמה - זה יעד לאומי ראשון במעלה. אנחנו מחויבים להשיג אותו - ואנחנו גם נשיג אותו, בעזרתכם וגם בעזרת השם. תודה לכם".