מזג אוויר סוער אמנם לא צפוי בשבוע הקרוב, אבל בתחזיות לטווח ארוך בשירות המטאורולוגי צופים מזג אוויר סוער עוד יותר. לפי המודלים ארוכי הטווח גשם צפוי לחזור ובצורה משמעותית, כנראה גם לאזורים שעד כה סובלים מגרעון משקעים משמעותי.
הגשם יחזור בעוצמה, גם לאזורים שסובלים מגרעון משקעים
"המודלים ארוכי הטווח כבר מראים הדרמה של אוויר קר לאזורנו בסיומה של 2025 או בתחילת 2026 כך שלכל אוהבי החורף בהחלט יש למה לצפות בקרוב" עדכנו בפוסט בחשבון הפייסבוק שלהם. "נראה שהגשם יחזור וכנראה בצורה משמעותית גם לאזורים בארץ שעד כה סובלים מגרעון משקעים חמור כמו צפון הארץ".
עם זאת, בטווח הקרוב התחזית פחות אופטימית: "החורף לוקח עתה הפסקה ממושכת. למעט גשמים מקומיים ביום ג' שיכולים גם להצטבר גם לכ-10-15 מילימטרים בצפון ובמרכז, לא צפוי השבוע עוד אירוע גשם" ציינו בשירות המטאורולוגי.