אלמוג כהן נגד בן גביר: "הוא התנצל והבין שטעה. אז במה חטאתי? שצדקתי?"

חבר הכנסת מעוצמה יהודית הביע ביקורת על החרם שהטילה עליו מפלגתו לאחר שסירב להצביע עם סיעתו נגד חוק הרווחים הכלואים. "בן גביר התנצל והבין שטעה. אז במה חטאתי? שצדקתי?"

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/01/25 21:36 ז בטבת התשפה

אלמוג כהן נגד בן גביר: "הוא התנצל והבין שטעה. אז במה חטאתי? שצדקתי?"
אלמוג כהן, צילום: Chaim Goldberg,Flash90

לאחר שהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר נשבר במוצאי השבת האחרונה ושיגר התנצלות לראש הממשלה נתניהו וחבר הכנסת ביסמוט על שסירב להתקזז עימם, חבר מפלגתו של השר, חבר הכנסת אלמוג כהן, תהה במהלך ריאיון לכאן מורשת מדוע הוחלט שלא לזמנו לישיבות וכנסים סיעתיים כעונש על סירובו להשתתף בהצבעה המפלגתית - ממנה נסוג בן גביר בעצמו.

בריאיון למנדי גרוזמן ואלי ביתאן ב'כאן מורשת' אמר כהן: "מאוד הצטערתי על זה שהם ממדרים אותי, דווקא כשמטיפים לילדי בית ספר נגד חרמות. אם בן גביר התנצל והבין שטעה אז במה חטאתי? שצדקתי?". בתגובה השיב לו ביתאן בהומור: "חטאת בכך שהבנת קודם".

כזכור, השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, פרסם במוצאי השבת התנצלות רשמית לאחר שספג ביקורת קשה על סירובו להתקזז עם ראש הממשלה נתניהו חרף המלצת רופאי נתניהו לאפשר לו להתאושש בבית החולים מניתוח הערמונית שעבר.

"עשיתי בשבת חשבון נפש והבנתי שטעיתי"

"נמשיך להצביע לפי העקרונות שלנו עד לפתרון לגבי מניעת סגירת תחנות משטרה, כיתות כוננות והקיצוץ במשכורות השוטרים לוחמי הכליאה וכל כוחות הביטחון הלאומי של ישראל" כתב בן גביר. "יחד עם זאת עשיתי בשבת חשבון נפש והבנתי שטעיתי כשראיתי את ראש הממשלה ואת בועז במליאה ולא קיזזנו אותם. אני מתנצל בפני ראש הממשלה וחברי בועז ביסמוט. מעתה נקזז את ראש הממשלה עד להחלמתו המלאה בעזרת ה'".