מתיישבי יו"ש קבעו: סמוטריץ ייצג אותם הכי טוב בקדנציה האחרונה

סקר חדש לימד כי יו"ר האיחוד הלאומי החדש שירת את האינטרסים של תושבי יהודה ושומרון בצורה המיטבית מבין חברי הקואליציה. אחריו ברשימה ובפער גדול: בנט, נתניהו ושקד

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/01/19 21:24 ט בשבט התשעט

עקבו אחרינו בגוגל

סקר חדש שפורסם הערב (שלישי) ברשת 13, יממה לאחר שח"כ בצלאל סמוטריץ כבש את ראשות האיחוד הלאומי, לימד כי ציבור המתיישבים ביהודה ושומרון ראה בו את הדמות הפוליטית שהכי ייצגה אותו בקדנציה האחרונה.

לפי הסקר שנערך עבור התכנית 'לפני החדשות', בקרב 350 בני אדם מיהודה ושומרון, עלה כי 36% מהנשאלים ראו בסמוטריץ את הדמות שייצגה אותם בצורה הטובה ביותר מקרב חברי הקואליציה הנוכחית.

מתיישבי יו"ש קבעו: סמוטריץ ייצג אותם הכי טוב בקדנציה האחרונה
יכול להיות מרוצה. סמוטריץ, צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

אחריו, בפער גדול, הגיע נפתלי בנט עם 12%, ראש הממשלה בנימין נתניהו עם 8%, איילת שקד עם 7% ואביגדור ליברמן עם 4% בלבד. 6% מהנשאלים ראו בכולם כשווים מבחינת הייצוג ו-26% חשבו שאף לא אחד מהם שיקף את האינטרסים שלהם בממשלה האחרונה.