מתכון לחופש הגדול פיצה רביולי אפויה שהילדים ישמחו להכין

חם בחוץ והילדים שוב משועממים למרות שהחופש רק התחיל. הנה מתכון פשוט וטעים לפיצה משודרגת שתגוון לכם את המטבח, על בסיס משגע של רביולי בטטות מפסטה טרייה וטעימה, רוטב עגבניות וגבינה, אפויה בתנור

פסטה ריקו והבלוגר רון יוחננוב 04/07/22 08:11 ה בתמוז התשפב

פיצה רביולי אפויה שהילדים ישמחו להכין
פיצה רביולי אפויה, צילום: אסף אמברם

מצרכים (ל- 4-5 מנות)

2 שקיות רביולי בטטה טרייה של "פסטה ריקו" 

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

1 כפית סילאן או דבש

1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק 

קורט מלח / פלפל שחור

צילום: אסף אמברם

 אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב - לא צריך לבשל את הרביולי! 
  2. מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת. ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד. 
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם. 

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר