ליהיא לפיד הגיעה לתצוגת האופנה המוכרת בלוק משעמם למדי

מירי מסיקה, גילת בנט וריף נאמן הגיעו בלוקים צנועים אל תצוגת האופנה של ויוי בלאיש. אשת הפוליטיקאי ליהיא לפיד הגיע בלוק משעמם במיוחד, למזלה היא רק אורחת בתצוגת האופנה

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/10/26 13:49 ב בחשון התשפז | עודכן בתאריך 13/10/26 13:50

עקבו אחרינו בגוגל

תצוגת האופנה BLACKSTAR של המעצב ויוי בלאיש נערכה אמש (ב'). בין האורחים היו מירי מסיקה, גילת בנט, ריף נאמן, שלי גפני, ליהי לפיד ועידן חביב, וכל אחד הגיע בלוק בסגנון שונה. לפעמים מוצלח ולפעמים פחות. ריכזנו את הלוקים המעניינים מהערב.

מירי מסיקה הגיעה בשמלה לבנה ארוכה עם צווארון גבוה ושרוולים רחבים. הבד בשרוולים ובחצאית שקוף למחצה, ומתחתיו שכבה נוספת בצבע גוף. שמלת בוהו שיק שמושכת את כל תשומת הלב. אבל לדעתנו תתאים יותר לערב הפרשת חלה מאשר לתצוגת אופנה.

ליהיא לפיד הגיעה לתצוגת האופנה המוכרת בלוק משעמם למדי
גילת ולהיא בתצוגה, צילום: or ghefen,or ghefen
מירי מסיקה בתצוגה של ויוי בלאיש
מירי מסיקה בתצוגה של ויוי בלאיש, צילום: or ghefen,or ghefen

גילת בנט שלא מרבה להגיע לאירועים מהסוג הזה הפתיעה אותנו ולא רק בגלל שהגיעה אלא גם בגלל הלוק שבחרה. היא לבשה שמלת מקסי בהדפס פרחוני כתום-ורדרד עם שרוולים ארוכים. הבד נשפך, ולצווארה מפתח V קטן ומחמיא. אנחנו אהבנו את הבחירה בצבע הדומיננטי. סוף סוף מישהי שהעזה והגיעה כדי שידברו עליה ובלי לחשוש מביקורת. בקיצור, לוק מעניין, בדיוק כפי שמצפים לראות בתצוגה.

גילת בנט בתצוגה של ויוי בלאיש
גילת בנט בתצוגה של ויוי בלאיש, צילום: or ghefen,or ghefen

ריף נאמן בלוק מוקפד ואלגנטי. היא שילבה ז'קט זמש בז' עם שרוולים ארוכים, מכנסי קפרי מחוייטים ותיק שאנל קטן. הלוק מחוייט ואפילו מתאים למזג האוויר שמתחיל להתקרר. תהינו על השילוב בין סנדלי העקב הפתוחים לחולצת הז'קט עם השרוולים הארוכים. אבל סלחנו, הלוק מחמיא לנאמן והמפתח בז'קט מאיר את פניה.

ריף נאמן בתצוגה של ויוי בלאיש
ריף נאמן בתצוגה של ויוי בלאיש, צילום: or ghefen,or ghefen

ליהיא לפיד בחולצה שחורה עם מפתח V ומכנסיים שחורים. מה נאמר? משעמם, וחבל. ציפינו ליותר.

ליהיא לפיד בתצוגה של ויוי בלאיש
ליהיא לפיד בתצוגה של ויוי בלאיש, צילום: or ghefen,or ghefen

ראינו בתצוגה שהרבה מהאורחות בחרו השנה בשרוולים מיוחדים: אצל מירי מסיקה הם רחבים וארוכים, ואצל גילת בנט וריף נאמן ארוכים ומתרחבים. הטרנד הזה לגמרי תופס את העין, ואנחנו מאמינים שהוא יהיה חלק מהנוף גם בחורף הקרוב.