הנסיך הארי וזוגתו מייגן מרקל שבו להתגורר בבריטניה עם ילדיהם רק לאחרונה, אך לפי דיווח חדש שפורסם ב"דיילי מייל", הם כבר שוקלים את האפשרות לחזור לקליפורניה. השאלה שתכריע, כך טוענים מקורבים לבני הזוג, היא האם הארי יקבל שוב אבטחה משטרתית במימון המדינה. אחד ממקורביו אמר כי אם הבקשה תידחה, הוא מאמין שהארי ישוב למונטסיטו לתמיד, אולי בתוך שבועות.
הארי איבד את זכאותו האוטומטית לאבטחה במימון ציבורי אחרי שפרש עם מייגן מתפקידיו הרשמיים בבית המלוכה ב-2020 ועבר לארצות הברית. הוא ניסה לערער על ההחלטה בבית המשפט ולא הצליח; כעת, בעקבות שובם לבריטניה, הנושא נבחן מחדש. הזוג עצמו לא התבטא בפומבי על האפשרות לעזוב שוב, ולכן בשלב הזה מדובר בדיווח הנשען על מקורבים אנונימיים, לא בהחלטה שלהם.
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
הדיווח עורר גם תגובה חריפה בתקשורת הבריטית. ריצ'רד עדן, פרשן המלוכה של "דיילי מייל", אמר שהאפשרות לקשור בין הישארות בני הזוג בבריטניה לבין תשלום המדינה על אבטחתם נראית לו כמו סחיטה של מקבלי ההחלטות. בינתיים אין תשובה רשמית.