מפתיע: מגיש ערוץ 14 התפוצץ על נתניהו - בגלל סיבה אחת

בועז גולן תוקף בחריפות את ראש הממשלה בעקבות הריאיון שהעניק לנוה דרומי, שיוצג בתוכנית "קבינט שישי" של i24NEWS בערב שבת: "בושה". גולן טוען כי נתניהו כבר נקלע בעבר למקרה דומה ואף התנצל עליו

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/09/26 22:16 כא באלול התשפו

סערה סביב הריאיון של ראש הממשלה בנימין נתניהו לעיתונאית נוה דרומי: קטעים מהריאיון הבלעדי ששודר ב-i24NEWS פורסמו כבר השבוע, והוא צפוי להיות חלק מתוכנית "קבינט שישי" המשודרת בערב שבת. בעקבות זאת, מגיש ערוץ 14 בועז גולן פרסם ביקורת חריפה נגד ראש הממשלה.

"השבוע הוא עושה זאת שוב"

גולן טען כי מדובר בצעד חריג מבחינת ראשי ממשלות בישראל. בציוץ שפרסם כתב כי מבדיקה שערך, מאז קום המדינה לא התראיין ראש ממשלה מכהן לתוכנית המשודרת בליל שבת - גם כאשר מדובר בראיון שהוקלט מראש. לדבריו, המקרה היחיד שמצא היה נתניהו עצמו, בשנת 2010. גולן טען כי לאחר אותו מקרה נתניהו התנצל והתחייב שלא לחזור עליו.

מפתיע: מגיש ערוץ 14 התפוצץ על נתניהו - בגלל סיבה אחת
בועז גולן, צילום: Yonatan SIndel/Flash90

אלא שלטענת גולן, כעת נתניהו חוזר על אותו מהלך, עם הגעתו לתוכנית קבינט שישי שתשודר ביום שישי בערב - לאחר כניסת השבת. גולן התמקד בדבריו בעיקר במשמעות הדתית של המהלך, והפנה לדברים שנתניהו עצמו מרבה לומר במהלך המלחמה. "מי שמדבר בתקשורת על 'סיעתא דשמיא' במלחמה קיומית - לא יכול לבזות את השבת, מקור הברכה של עם ישראל", כתב, ובחר לחתום את דבריו במילה אחת: "בושה".