רגע של התרגשות נרשם אמש (ג') ברחבת הכותל המערבי בירושלים, שם שיתפה אשת התקשורת עדן הראל תיעוד אישי עם עוקביה. כשהיא נמצאת במקום לצורך צילומים, סיפרה הראל: "אני בצילומים, אבל לא משנה - אני אשאר לסליחות בעזרת השם". ברקע נראו המוני מתפללים שהגיעו בשעות הלילה המאוחרות לקראת אמירת הסליחות.
"תגידו תהילים יחד איתי"
במהלך השהות בכותל בחרה הראל להפנות את תשומת הלב לתפילה אישית וביקשה מהציבור להצטרף אליה. בהתרגשות היא פנתה לעוקבים ואמרה: "תעשו לי טובה, תגידו תהילים יחד איתי. תתפללו על הבן שלי, אוריה בן עדן, שבעז"ה יבוא הביתה אלינו לראש השנה. אמן!".
בנה של הראל משרת כלוחם בצה"ל, ומאז גיוסו היא שיתפה לא פעם את עוקביה בתחושות הדאגה והגעגועים שמלוות אותה. כעת, לקראת חגי תשרי, חיילים רבים יסגרו בבסיסים את החגים, ורק הזמן יגיד אם בנה של הראל יצליח לצאת הביתה או לא.