שולי רנד הכניס לחופה: אדוה דדון וידין גלמן התחתנו

העיתונאית והשחקן הפכו לבעל ואישה בחתונת צהריים בצפון. שלוש שנים אחרי הצעת הנישואים ושנתיים אחרי לידת בנם המשותף, השניים אמרו "כן" מול המשפחה והחברים

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/08/26 22:23 יח באב התשפו

שולי רנד הכניס לחופה: אדוה דדון וידין גלמן התחתנו
אדוה דדון, ידין גלמן, צילום: רגב גור, Jerry Meyer

העיתונאית אדוה דדון והשחקן ידין גלמן נישאו אמש (ו') בחתונה חגיגית שנערכה במלון "פרא" שברמת הגולן. לאחר שלוש שנים מאז הצעת הנישואים שנשמרה בתחילה בסוד, וכשנתיים לאחר שהביאו לעולם את בנם המשותף, השניים צעדו יחד לחופה והפכו באופן רשמי לבעל ואישה.

רצון לחזק את תושבי הצפון

מי שהכניס את הזוג לחופה היה הזמר שולי רנד, שביצע במהלך הטקס את שיריו "בראשית" ו"לב לבן". לרגע המיוחד הצטרפו גם ילדיהם של בני הזוג - אילן בת השש, בתה של דדון מנישואיה הקודמים לעיתונאי גלעד שלמור, ויונתן לביא בן השנתיים, בנם המשותף של דדון וגלמן.

החתונה עצמה נערכה בצפון הארץ, כאשר הבחירה במקום נבעה מהרצון של דדון לחזק את תושבי האזור, שאותם סיקרה רבות במהלך המלחמה. גם ספקי האירוע נבחרו מהצפון או מקרב אנשי מילואים.

האירוסין הסודיים והפציעה הקשה

ככור, סיפור האהבה של דדון וגלמן החל להיחשף לציבור בשנת 2022, כשנה לאחר גירושיה של דדון מגלעד שלמור. בפברואר 2024 פורסם כי השניים התארסו בחשאי במהלך חופשה באיטליה, עוד לפני פרוץ מלחמת "חרבות ברזל".

זמן קצר לאחר מכן, במהלך המלחמה, גלמן נפצע באורח קשה בקרבות ב־7 באוקטובר ועבר תקופת שיקום ממושכת. באפריל 2024 הודיעו השניים כי הם מצפים לילד ראשון יחד, ובאוגוסט באותה שנה נולד בנם יונתן לביא.