הדרמה הלילית של אלירז שדה ואילנית לוי: "מי אתה שתקבע?"

אלירז שדה צפה במשחק רבע גמר המונדיאל בין צרפת למרוקו והגיב בזעם ליתרון הצרפתי, תוך שהוא מתלונן על השדרן במשחק

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/07/26 12:18 כה בתמוז התשפו

הדרמה הלילית של אלירז שדה ואילנית לוי: "מי אתה שתקבע?"
אילנית לוי ואלירז שדה, צילום: רפי דלויה, HOT

אחרי משחק טעון במיוחד בשלב רבע הגמר, צרפת ניצחה אתמול (ה') את מרוקו ועלתה לחצי גמר המונדיאל, לאחר שהובילה 2-0. בין כל אלו שצפו במשחק אמש היה גם המגיש אלירז שדה, שלא היה כל כך מרוצה מהתוצאה עוד לפני שהמשחק נגמר.

"חצי גמר, חצי גמר"

שדה העלה סטורי עצבני לחשבון האינסטגרם שלו, בו התלונן על התוצאה. ולמרות שאשתו, השחקנית והדוגמנית אילנית לוי, ניסתה לשאול שאלות על הבית ועל הכביסה, שדה התמקד במשחק ובסטורי.

"צרפת 2-0, השדרן התחיל לצעוק 'חצי גמר, חצי גמר'" התעצבן שדה. "הלו הלו, יש פה אנשים שהימרו על תיקו, מי אתה שתקבע? יש עוד חצי שעה למשחק". אך למרות זאת, את התוצאה הסופית כולם יודעים ונראה שהפעם, ההימור של שדה פחות עבד.