אחרי "הארץ" וערוץ 12: הקריירה החדשה של חיים לוינסון

העיתונאי שעזב את עיתון "הארץ" ואת ההגשה בערוץ 12 לצד אופירה אסייג, הודיע כי החליט להצטרף לשורות משטרת ישראל, כמתנדב בכיתת הכוננות של מחוז תל אביב. "זה רגע מרגש עבורי"

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/06/26 20:09 ג בתמוז התשפו

אחרי "הארץ" וערוץ 12: הקריירה החדשה של חיים לוינסון
חיים לוינסון, עוד תביעת דיבה, צילום: Moshe Shai/FLASH90

אחרי תקופה לא פשוטה שכללה שינוי מקצועי חד ופרידה משתי מסגרות בולטות שבהן פעל, העיתונאי חיים לוינסון, שיתף את עוקביו בתעסוקה חדשה שמצא לעצמו - חבר כיתת הכוננות של מחוז תל אביב.

בן גביר: "ברוך הבא לוינסון"

"מאז השביעי באוקטובר יש לי מחשבות רבות איך אוכל לתרום יותר לחברה" פתח לוינסון, ושיתף על הקשר המשפחתי שלו למשטרה. "אבי מורי היה קצין משטרה, ולאחר מחשבה רבה הגעתי למסקנה שהמקום הנכון עבורי הוא להמשיך את דרכו במשטרה". לוינסון הכריז: "הגשתי היום בקשה להתנדב בכיתת הכוננות של מחוז תל אביב. זה רגע מרגש עבורי. מבטיח לעדכנכם בהתקדמות".

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, בירך את לווינסון על החלטתו: "ברוך הבא לווינסון! 14,000 מתנדבים ישראלים ביותר מאלף(!) כיתות הכוננות שהקמתי, ומהווים מכפיל כח משמעותי לביטחון ישראל. זוהי אחת ממהפכות הביטחון החשובות שהיו כאן. בואו הצטרפו למתנדבי משטרת ישראל! נ.ב. בכיתת הכוננות בתל אביב יש מפקד מעולה. אני מכיר אותו באופן אישי".

בן גביר בבית המשפט
בן גביר בבית המשפט, צילום: Chaim Goldberg,Flash90