יעל בר זוהר נפרדת: "לילה אחרון"

השחקנית והדוגמנית החלה להתכונן לחזרתו של בעלה, גיא זוארץ, מצילומי הישרדות ובשל כך נאלצה להיפרד מביתה שישנה איתה בלילות: "תודה על החיבוקים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 27/05/26 16:39 יא בסיון התשפו

יעל בר זוהר נפרדת: "לילה אחרון"
יעל בר זוהר, תקופה מורכבת, צילום: שחר גאיה ביטון

בימים אלו מסיימת רשת 13 לצלם עונה נוספת של הריאליטי המצליח "הישרדות". בשל כך, מנחה התוכנית גיא זוארץ צפוי לחזור לתפקידו בתור מנחה "האח הגדול" ממה שנשאר מהעונה, וכמובן גם לביתו, משפחתו ואשתו, יעל בר זוהר.

"זהו, לילה אחרון"

בר זוהר, שפרסמה בעבר שבתה ליה ישנה איתה כפיות בכל התקופה הזו, העלתה סטורי בו "נפרדה" מילה: "זהו. לילה כפיות אחרון עם ליוש - התבקשה לפנות לגיא את הצד שלו". בסטורי נוסף אמרה: "ביי ליה, היה כיף, תודה על החיבוקים בלילות".

מוקדם יותר, העלה זוארץ עצמו ריל מהפיליפינים ומהחדר בו שהה. הוא ניגן על גיטרה ושר את השיר "אני חוזר הביתה". בר זוהר שיתפה בסטורי שלה את הריל המרגש וכתבה עליו: "איזה כיף לנו".