אשת התקשורת ואשת העסקים מעיין אדם בחרה לשתף היום (א') רגע אישי מתוך פעילות המותג המפורסם שלה,"מאמי” - כשהפעם מדובר בפרידה מרגשת במיוחד מאחת הדמויות המרכזיות בצוות הראשוני של המיזם.
בסטורי שפרסמה באינסטגרם, עדכנה אדם כי רזי יחיא – העובדת הראשונה במיזם “מאמי” – עוזבת את החברה ויוצאת לדרך עצמאית עם עסק חדש משלה. “וגם הפרידה הכי עצובה”, כתבה אדם. “אני גאה בה ושבורה בו זמנית”.
"היא אלופה בזה"
לצד הפרידה הרגשית, אדם גם חשפה את הכיוון המקצועי החדש של רזי: הקמת עסק שמכשיר ומשדך עוזרות אישיות לאנשי ונשות קריירה, במטרה לסייע בניהול חיי היומיום שלהם. “אלו שצריכים שמישהו ינהל להם את החיים – והיא אלופה בזה”, הוסיפה.
הפרידה מגיעה על רקע פעילותו המתפתחת של מותג “מאמי”, שהקימה אדם בשנים האחרונות. המותג פועל כמועדון צרכנות רחב המבוסס על קהילה גדולה של עוקבות, ומציע הטבות והנחות בתחומי צריכה שונים, לצד הרחבות כמו קולקציות לבית ושירותים נוספים לחברות המועדון.