העיתונאי הסרוג, עקיבא נוביק, נפרד היום באופן רשמי מהתוכנית "רינה ועקיבא" שהגיש יחד עם אשת התקשורת רינה מצליח. נוביק שיתף בפוסט שהעלה לרשת על חווית השידורים עימה וחתם במילות פרידה מרגשות.

"עצוב לי באופן אישי שזה מסתיים"
"עלייתה של התכנית 'קובנוביק' היא גם סוף תקופה יפה מבחינתי" פתח נוביק. "הבוקר שידרנו ברשת ב' את התכנית האחרונה של 'רינה ועקיבא'. בארבע השנים האחרונות אנחנו מתחזקים חברות ברדיו ומחוץ לו, ועצוב לי באופן אישי שזה מסתיים".
נוביק כתב: "רינה היא אחד האנשים הכי אמיתיים שפגשתי. אפס זיוף, אפס מניירות או ניסיונות למצוא חן". הוא תיאר את החוויה: "בכל חמישי ב8:05 הייתי לוחץ על הכפתור האדום מבלי שיש לי באמת מושג מה עומד לקרות".
"התווכחנו לא מעט וגם רבנו וגם למדנו להשלים"
גם לרגעים הקשים התייחס נוביק: "התווכחנו לא מעט וגם רבנו וגם למדנו להשלים או להבין שלא נסכים. במלחמה הזאת היו לנו שידורים שבהם בכינו יחד אייטמים שלמים, וגם רגעים שבהם למדתי המון מרינה, מקצועית וגם אנושית. בעולם שבו הרבה מהשיח בעצם מנוסח ומהונדס מראש, אהבתי את התחושה שאי אפשר לדעת מה יהיה בתוכנית".