מור ממן, מלכת היופי לשעבר, העלתה אתמול (ה') סטורי לאינסטגרם, בה היא שיתפה את עוקבותיה כי לאחר תקופה ארוכה, היא יצאה סוף סוף עם חברות שלה בערב: "אני, מור אביגיל ממן, 3 חודשים לא יצאתי עם חברות, אתן שומעות מה שאני אומרת? זה מטורף, אפילו יותר. הרבה יותר. אני זקוקה לזה, איזה כיף". הכתב היא הוסיפה: "שנה לא יצאתי, עלק 3 חודשים".
השנה המטלטלת של מור ממן
כזכור, השנה אחרונה הייתה עמוסה במיוחד עבור ממן. תוך פחות משנה הספיקה מלכת היופי להתחתן בפעם השנייה, להיפרד, לחזור אחד לשני ולפני כחודשיים נפרדו השניים, ככל הנראה הפעם באופן סופי.
הפרוד, דוד אזולאי, התראיין בחודש שעבר ודיבר על הזוגיות שנגמרה: "בסוף, ברגע שעושים מהר, אז אפשר גם ליפול מהר". הוא התייחס לסיבות מאחורי הפרידה ואמר: "אומרים שאהבה שתלויה בדבר - בטלה האהבה ובטל הדבר. אז בסופו של דבר צריך לעשות מחשבה לפני שמתחילים את כל הדבר הזה ולבוא ממקום נקי. ברגע שבן אדם בא ממקום נקי, אז הכל עובד. אבל הכל לעשות בצעדים איטיים".
https://www.youtube.com/watch?v=DG1u_glbyUw
כאמור, עבור שניהם מדובר היה בפרק ב' עבורו וגם עבור ממן, שלה שני ילדים מנישואיה הראשונים לאיש העסקים הצרפתי פרנק אמסלם: יוסף בן 8 ולואן בת 4.