גאווה ישראלית: המתאגרף הישראלי הצעיר אהבת השם גורדון התעלה ברגע האמת והשיג אתמול (שבת) ניצחון מוחץ על יריבו הטורקי עלי קויונצ'ו בקרב האגרוף התאילנדי שנערך הליטא במסגרת ארגון UTMA. גורדון התעלה על יריבו הטורקי במשך שני סיבובים בקרב ובסופו של דבר הביא לכך שהיריב הטורקי פרש בתום שני הסיבובים הראשונים. בעוד רבים התרגשו מההישג, היה גם מי שלא הבין על מה כל הרעש.
ציון נאנוס: "סיקור לא פרופורציונלי לקרב די זניח"
ציון נאנוס, כתב מגזין בערוץ 12, פרסם ציוץ ברשת ה-X ובו כתב: "מילא דני אבדיה שנבחר לאולסטאר באחת הליגות הפופולריות בעולם, אבל הסיקור הלא פרופורציונלי לקרב הדי זניח של אהבת השם גורדון מאד לא מובן".
מילא דני אבדיה שנבחר לאול סטאר באחת הליגות הפופולריות בעולם אבל הסיקור הלא פרופורציונלי לקרב הדי זניח של אהבת השם גורדון מאד לא מובן.
— Zion Nanous (@zionnenko) February 22, 2026
מי שהגיב לו מיד הוא מגיש ערוץ 14 ינון מגל: "הסיבה היא אהבת השם, מכיר?", כתב. היזם ערן אפרת כתב: "כל ישראלי שדופק מכות לטורקי זאת סיבה לחגיגה", וקיבל עשרות לייקים לתגובה. "באמת שאלתי את עצמי מי יהיה העיתונאי הראשון שיתקרנף ויטרחן על הניצחון של אבשה, ברכותיי", כתב גולש אחר.
אהבת השם, אחד הכוחות העולים בספורט הישראלי בכלל ובאגרוף בפרט מגיע ממשפחה של מתאגרפים. בשבוע שלפני הקרב התרחשה סערה ענקית כאשר הטורקי התבטא בעד פלסטין וגרר את הקרב למחוזות הפוליטיים. גורדון הגיב בהתאם והביע מההתחלה ביטחון מלא בניצחון, דבר שאכן התרחש לבסוף.