נועה קירל נדהמה מהתגובות על בעלה: "גומרים אותו"

זמרת הפופ המצליחה תקפה בחריפות את תקשורת הספורט בארץ. לדבריה, מאז שהיא בזוגיות עם דניאל פרץ, היא נחשפה לכמויות הרוע שיוצאות לפעמים נגד שחקנים: "לא חשבתי שזה ככה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/02/26 08:50 א באדר התשפו | עודכן בתאריך 18/02/26 12:50

נועה קירל נדהמה מהתגובות על בעלה: "גומרים אותו"
נועה קירל ודניאל פרץ, צילום: ערן בארי

זמרת הפופ המצליחה נועה קירל ערכה אתמול (ג') ברעננה מסיבת עיתונאים ובה חשפה באופן רשמי את המופע הבא שלה, שיתקיים בפארק הירקון ב-7 במאי. לצד ההכרזה המקצועית, היא בחרה להתייחס גם לעיסוק התקשורתי בבן זוגה, שוער סאות'המפטון ונבחרת ישראל דניאל פרץ, ולשינוי שחוותה מאז שהפכה לחלק מעולמו. "אתם עושים ממש רכילות", אמרה קירל בביקורתיות כלפי תקשורת הספורט, "אתם יכולים להיות ממש רעים".

"כולם נכנסים על 200"

קירל סיפרה כי מאז תחילת הזוגיות היא עוקבת מקרוב אחר אתרי הספורט ונחשפה לאופן הסיקור. לדבריה, לא ציפתה לעוצמת הביקורת. "גם אתם יכולים להיות רעים, ואתם רעים לפעמים", אמרה קירל במסיבת העיתונאים כשפנתה לתקשורת הבידור, "בספורט לא חשבתי שזה ככה. זה יותר גרוע. במשחק אחד (דניאל) היה פחות טוב, גומרים אותו".

בהמשך הדגישה עד כמה התגובות משפיעות עליה באופן אישי והשוותה זאת לעולם המוזיקה שמוכר לה: "אם אני אוציא שיר אחד שפחות יצליח, כן יכתבו. אבל הוא עושה משחק לא טוב, כולם נכנסים על מאתיים. וזה קשה. אני קוראת תגובות ואומרת למה הם רשמו את זה".