אשת ראש הממשלה נפרדה בכאב מפעיל הליכוד משה אלון שהלך לעולמו. "משה ליווה אותי וסייע לי בקשר המיוחד עם משפחות חטופים רבות, כולל עם חטופות וחטופים ששרדו את השבי ושבו לביתם"
אשת ראש הממשלה, שרה נתניהו, ספדה לפעיל הליכוד משה אלון שהלך לעולמו. בפוסט שהעלתה לאינסטגרם כתבה נתניהו: "אני כואבת עמוקות את פטירתו של חברי משה אלון ז"ל. משה היה ציוני נלהב, איש חסד ועשייה חברתית, שתמיד פעל ברוחב לב ומתוך אמונה גדולה ואהבה עצומה למען כלל ישראל".
נתניהו העלתה בפוסט תמונה שלה עם אלון ושיתפה על פועלו: "בשנים האחרונות, מאז פרוץ המלחמה, משה ליווה אותי וסייע לי בקשר המיוחד עם משפחות חטופים רבות, כולל עם חטופות וחטופים ששרדו את השבי ושבו לביתם. אני מבקשת להשתתף בצער משפחת אלון ולשלוח להם חיבוק חם ואוהב. יהי זכרו ברוך".