הרשת סוערת בעקבות אמירה תמוהה במיוחד של כוכב ערוץ 14, ידידיה מאיר, התייחס לגזרתו של מגיש התאגיד רוני קובן וקרא לו "שמן". מאיר אמר את הדברים כשסיפר שפעם אשתו שאלה אותו אם להתראיין לקובן, והוא השיב בחיוב והרחיב: "זה מראיין אוהד ושמן כזה, אבל לא ידעתי שהוא שמן לכיוון מסוים". מאיר מיהר להבהיר את דבריו והוסיף כי התכוון לכך שהוא "טוב לב", אך רבים לא השתכנעו.
דבריו של מאיר גרמו לסערה: "הפך לאדם דוחה במיוחד, משפריץ רעל וזוהמה לכל עבר"
איש התקשורת ברק סרי הגיב לדברים בחריפות: "ידידיה מאיר מעולם לא הצחיק. אפילו לא קצת. בדיחות קרש מביכות עוד בתקופת הטור בידיעות. מאז הוא די מביך. אבל חשבו לפחות שהוא בנאדם. מתברר שאפילו זה לא".
ידידיה מאיר, צילום: צילום מסך ערוץ 14
גם יו"ר "פורום מילואימניקים דתיים", יאיר וייגלר, הביע צער על המקום שאליו מאיר "התדרדר", לדבריו: "גדלתי על ידידיה מאיר. כל בוקר עם הקורנפלקס ובדרך לבית הספר, רדיו קול חי. קול נעים, מוזיקה מתוקה והרבה סיפורי חסידים. זאת הילדות שלי, היידישקייט, אבל אז ידידיה התבגר או אני. הוא הבין שבשביל להישאר "חי" לא צריך תוכן, לא צריך אמת, אפשר ליפול למה שהוא הכי הזהיר ממנו. רדידות. עשרות תוכניות בוקר שלו ושישי עם סיון הוא דיבר על סכנות ומחירי הרשתות החברתיות, למה הן מובילות, והנה הוא שם, בגאון. זה לא שהוא הקצין או לא חושב כמוני, הוא החליט תמיד להביא את הטייק הכי רדוד שיביא לו את הסינק".
מגיב ברשת X כתב: "מסכים. ממש אהבתי את התכנית שלו ושל אשתו. בפטריוטים הוא הפך לאדם דוחה במיוחד, משפריץ רעל וזוהמה לכל עבר, הכל בשם תאוות הלייקים, ממש עצוב". מגיב נוסף עקץ: "מעניין מה הרזון של ידידיה מאיר מסמל?".