אחרי התאונה: זה העונש שגזר בית המשפט על גידי גוב

הזמר המפורסם הורשע בנהיגה בהשפעת אלכוהול וגרימת נזק לשמונה רכבים. בית המשפט גזר עליו שנתיים שלילת רישיון, קנס של 3,000 שקלים ומאסר על תנאי. גוב הודה במעשיו והביע צער על האירוע

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/12/25 22:27 כא בכסלו התשפו

אחרי התאונה: זה העונש שגזר בית המשפט על גידי גוב
גידי גוב | , צילום: Avshalom Sassoni,Flash90

הזמר גידי גוב בן ה-75, הורשע היום (ה') בבית המשפט לאחר שנהג בהשפעת אלכוהול וגרם לנזק כבד כשפגע בשמונה רכבים בנתיבי איילון לפני כשלושה חודשים. המקרה התרחש בזמן שגוב היה בדרכו הביתה לאחר הופעה, כאשר איבד שליטה על רכבו. הוא הודה במעשיו, וקיבל את עונשו במסגרת הסדר טיעון.

"מודה שתיתי קצת אלכוהול"

בית המשפט גזר על הזמר עונש של שלילת רישיון למשך שנתיים, בנוסף למאסר על תנאי של שלושה חודשים, אשר יעמוד בתוקף לשלוש שנים. כמו כן, הוטל עליו קנס בסך 3,000 שקלים. גוב לא הסתיר את תחושת הצער שלו בעקבות האירוע: "הייתי בדרך הביתה מהופעה, מודה שתיתי קצת אלכוהול. איבדתי שליטה על הרכב", אמר במהלך חקירתו.

בתיעוד שפורסם מהאירוע, נראה גוב נוהג במהירות במיוחד, פוגע ברכבים הסמוכים אליו ולבסוף נעצר בצד הדרך. למרות מעורבותו בתאונה החמורה, הוא לקח אחריות על מעשיו והביע צער עמוק על מה שקרה.