שנים עברו מאז שהזמר, ליאור נרקיס הוציא אלבום חדש, וכעת לקראת השקתו של האלבום המיוחל, כינס נרקיס משפחה וחברים ואירוע מצומצם בה השיק את אלבומו החדש "דיסוננס" וסיפר על השנתיים הקשות בחייו: "אחרי עשור שלא הוצאתי אלבום מלא, עבורי זה ערב של ניצחון, ניצחון על הכאב, על החיים ועל המלחמה שלי על עצמי".
נרקיס חשף בכאב: "היו לי רגעים שרציתי לוותר כבר על הכל ולפרוש מהכל"
נרקיס הוסיף: "אני רוצה לשתף אתכם, השנים האחרונות היו השנים הכי קשות בחיים שלי. התגרשתי מאם ילדיי אחרי 16 שנים, ונפלתי למקום חשוך מאוד. זה היה קושי גדול, בנפש, בלב ובנשמה. היו לי רגעים שרציתי לוותר כבר על הכל ולפרוש מהכל. אני זוכר טוב את אחת הפעמים הכי קשות שהיו לי, נסעתי להופעה בחדרה, בכיתי כל הדרך, ואז עליתי לבמה והופעתי כאילו כלום לא קרה. אף אחד לא שם לב. זו הייתה תקופה מאוד מאתגרת עבורי".
ליאור נרקיס, צילום: יחצ
לדבריו, לצד המשברים האישיים, גם מצבה של המדינה תרם לתחושת הכאב. "בתוך כל הכאוס של החיים האישיים שלי, יחד עם מה שעובר על המדינה שלנו, החטופים, המלחמה, הכאב, זה קרע אותי מבפנים. זה גרם לי להרגיש שהעולם התהפך. אבל דווקא מהמקום הזה בחרתי ליצור, לשיר, להילחם על עצמי. זה אלבום של אמת, של כאב, ושל ריפוי".