לינור אברג'יל מגיבה לסערת האוכל הכשר: "מי צריך את הכאב ראש הזה"

לינור אברג'יל החליטה להתייחס לסערה סביב דבריה על אוכל כשר בחו"ל, ושיתפה כי לא תמיד פשוט להשיג אותו בכל מקום. לדבריה, אפשר להביא מהארץ את כל מה שצריך וכך להימנע מהסתבכויות. "אפשר לקנות, אבל אפשר גם פשוט להביא, וזה הרבה יותר קל"

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/08/25 21:51 כד באב התשפה | עודכן בתאריך 18/08/25 22:05

לינור אברג'יל מגיבה לסערת האוכל הכשר: "מי צריך את הכאב ראש הזה"
לינור אברג'יל, צילום: יניב אדרי

מלכת היופי לשעבר, לינור אברג'יל, שיתפה על החלטתה להביא אוכל כשר מהארץ לטיול בצרפת וגרמה לסערה, כאשר רבים הגיבו לה שכדאי פשוט לקנות אוכל במקום. אברג'יל בחרה להגיב והסבירה כי אף על פי שאפשר להסתדר ולקנות בחו"ל אוכל כשר, לאור אופי הטיול קל ונוח יותר להביא את רוב האוכל מהארץ. "זה נכון שאפשר לקנות הכל בחו"ל, אבל אנחנו ארבע משפחות, וזה לא פשוט לקנות לכולם אוכל כשר".

לטוענים שמורכב להביא אוכל מהארץ: "לא סוחבים על הגב, זה במזוודה"

השחקנית המצליחה הרחיבה ואמרה: "אפשר לקנות, אבל אפשר גם פשוט להביא מהארץ, וזה הרבה יותר קל. לא נהיה בפריז כל הזמן, אלא גם באזורים מרוחקים". עוד הוסיפה: "מי צריך את כאב הראש הזה? אם רוצים לאכול בחו"ל בכיף, בצורה פאנית וטעימה, צריך להביא מהארץ". ולבסוף הדגישה: "לא סוחבים על הגב, זה במזוודה".