קורין גדעון עזבה את בעלה והילדים, והודתה על כל רגע

כשהשאירה את בעלה וילדיה בתל אביב, יצאה קורין גדעון לחופשה משפחתית נוסטלגית לכבוד יום ההולדת של אביה: "לא היינו בהרכב הזה שנים. כולנו כבר נשואים עם ילדים, ופתאום - הדינמיקה הזאת, שכבר קצת שכחנו", שיתפה את עוקביה

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/07/25 22:42 כו בתמוז התשפה | עודכן בתאריך 22/07/25 22:54

קורין גדעון עזבה את בעלה והילדים, והודתה על כל רגע
קורין גדעון עם בעלה חילי סורוצקין, צילום: צילום מסך אינסטגרם

אושיית האינסטגרם, קורין גדעון, נסעה השבוע עם אחיה והוריה לחגוג יום הולדת לאביה. גדעון, שהשאירה בבית שלה בתל אביב את בעלה ושלושת ילדיה, שיתפה את העוקבים במחשבותיה על החוויה המיוחדת שעברה עליה ועל משפחתה, והודתה עליה: "תודה על כל רגע שאפשר להנות מהביחד הזה".

"מזל טוב אבא שלי"

"אבא שלי חגג יום הולדת. נסענו רק המשפחה הגרעינית, כמו פעם כשהיינו ילדים - כולל חדרים עם דלת משותפת," שיתפה. "לא היינו בהרכב הזה שנים. כולנו כבר נשואים עם ילדים, ופתאום - הדינמיקה הזאת, שכבר קצת שכחנו, שממנה הכול התחיל. מזל טוב, אבא שלי", סיימה.