"קיבלתי את הכסף": יותם זימרי ניצח בהתערבות על נתניהו

פאנליסט התכנית "הפטריוטים" התערב עם התסריטאי רועי עידן על גורלו של נתניהו, כשההתערבות מוכרעת עד יום העצמאות. יותם זמרי ניצח וקיבל את הכסף

חדשות כיפה חדשות כיפה 06/05/25 09:36 ח באייר התשפה

"קיבלתי את הכסף": יותם זימרי ניצח בהתערבות על נתניהו
יותם זמרי, צילום: סטודיו תומאס תומר שלום

יותם זמרי, פאנליסט "הפטריוטים" בערוץ 14, הוא גם צייצן פעיל ברשת ה-X שמרבה להתווכח עם אנשי שמאל וגולשים אחרים שלא מסכימים עם דעתו. בציוץ שפרסם אתמול (ב') חשף זמרי ניצחון בהתערבות מול התסריטאי המצליח רועי עידן, העומד מאחורי סדרות כמו "מנאייכ" ו"פטריק". "שווה לי הכל", כתב זמרי לצד צילום מסך מהאפליקציה bit - לפיו קיבל 50 שקלים מעידן.

זמרי ניצח בהתערבות - נתניהו לא נבצר

בסיבת ההעברה כתב התסריטאי "הפסד בהתערבות נבצרות", אך לא הסביר במפורט את הנושא עליו התערבו. הגולשים בתגובות התעניינו וקיבלו תשובה מהתסריטאי בעצמו כי הוא טען "שעד יום העצמאות ביבי נבצר", וזמרי חלק עליו. בסופו של דבר, כולנו יודעים מי ניצח וגרף את הכסף.