שדרנית הרדיו הפופולרית של "כאן ג'" ומגישת התוכנית המואזנת "אגן הים התיכון", מיכל אסולין, התפטרה מתאגיד השידור הציבורי ותסיים את תפקידה לאחר שמונה שנים. גורמים בתאגיד חשפו כי סיבת ההתפטרות של אסולין נובעת, בין היתר, מפגיעה ביחסי האנוש כלפיה מצד עמיתיה במקום העבודה. עוד אמרו אותם גורמים כי היחס כלפיה היה ברמה נמוכה במיוחד.
גורמים בתאגיד: אסולין חוותה יחס משפיל
בתגובה לטענות, מהתאגיד מכחישים את היחס כלפי אסולין ואף מבהירים שבשנים האחרונות קודמה לשדרנית בכירה בערוץ: "בשנים האחרונות קודמה מיכל אסולין מקצועית ואישית פעם אחר פעם, והופיעה על הבמות המרכזיות ביותר של כאן גימל. מיכל הגישה את תוכנית הפריים טיים 'אגן הים התיכון' בכאן גימל ובכאן 11 בימי שישי (תוכנית דגל בת 5 שעות), ובשנה וחצי האחרונות התרחבה התוכנית בהגשתה גם למשדר יומי בן שעתיים".
בתאגיד מכחישים: "הטענות לגבי היחס המקצועי והאישי אליה - מופרכות"
עוד דגישו מהתאגיד שאסולין קיבלה רק לאחרונה גם את האפשרות לערוך את המוזיקה בתוכנית שלה: "רק בשבועות האחרונים - לבקשתה - התחילה מיכל גם לערוך את המוזיקה בתוכנית. בנוסף - מיכל מגישה ועורכת תוכנית רדיו אישית, שבה היא מארחת את בכירי האמנים בישראל. לכן הטענות כאילו היחס המקצועי והאישי אליה אינו הולם, מופרכות". וסיימו בביקורת כלפי המפיצים את דבר הפגיעה באסולין: "אנו מכבדים את מיכל ואת החלטתה ולא נפרט מעבר לכך, רק נבהיר: בתאגיד השידור הישראלי לא נוכל לעבור לסדר היום על אירועים חוזרים ונשנים שמביאים לפגיעה בשידור, במאזינים ובעמיתים לעבודה".